• 25.03.2024

  Herning All Star Hockey Camp - breaking news

  Vi har fantastiske nyheder at dele med jer! 

   

  Eetu Qvist bliver endnu engang hovedinstruktør på Herning All Star Hockey Camp

   

  Eetu Qvist, en professionel og internationalt anerkendt skøjtespecialist fra Finland, vender tilbage til Herning Ishockey Klub for at deltage i vores Herning All Star Hockey Camp! Eetu har længe været en uundværlig del af vores klub, og hans ekspertise og dedikation er en inspiration for alle.

   

  Frans Nielsen vender tilbage som All-Star på den kommende Herning All Star Hockey Camp!

   

  Vi er stolte over at kunne løfte sløret for, at den legendariske danske ishockeyspiller, vores egen Frans Nielsen, endnu engang vil være en af de All-Star spillere på den kommende lejr!

   

  Som den første danske spiller i NHL har Frans Nielsens præstationer inspireret generationer af unge talenter og gjort ham til et stort forbillede for mange ishockeyspillere. Hans engagement, dygtighed og dedikation til sporten er uovertruffen, og det er med stor glæde, at vi byder ham velkommen tilbage som en af vores egne All-Star spillere.

   

  Med en imponerende karriere bag sig, der inkluderer ikke mindre end 925 kampe i NHL, 216 kampe i SHL og en triumf som tysk mester med Eisbären Berlin, har Frans Nielsen været en sand pioner for dansk ishockey.

   

  Deltagerne kan se frem til en unik oplevelse, hvor de ikke kun kan lære fra en af de bedste, men også have mulighed for at interagere med vores egne "All Star" spillere hver dag på isen. Hver dag vil have et tema inspireret af den pågældende "All Star" spiller, hvilket vil skabe en ekstraordinær og inspirerende træning.

   

  Skynd dig at sikre din plads på vores Herning All Star Hockey Camp, hvor spændende træning og sjov på isen venter dig! Med et begrænset antal pladser til rådighed, vil du ikke gå glip af chancen for at forbedre dine færdigheder, møde nye venner og opleve den uovertrufne atmosfære af sommerhockey.

   

  Tilmeld dig nu ved at besøge vores hjemmeside på: http://www.summerhockey.herningik.dk/icehockeyschool/register.php

   

  Programmet er allerede tilgængeligt, så gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at være en del af noget særligt! – programmet kan ses her: http://www.summerhockey.herningik.dk/icehockeyschool/programme.php