• 24.04.2024

  Peter Regin - Ny sportsdirektør i Blue Fox

  Kære medlemmer,

  Herning ishockey klub er begejstret og stolte over nyheden, at Peter Regin har påtaget sig rollen som ny Sportsdirektør i Herning Blue Fox. Som en af vores egne og et produkt af HIKs talentudvikling, bringer Peter med sig en naturlig interesse og hjerte for talentudviklingen og Herning ishockey klub, der vil være af uvurderlig værdi for vores klub.

  Peter Regin har et dybt engageret forhold til talentarbejdet og har allerede været en fast del af HIKs sportsudvalg og trænerbesætning på talentklasserne i denne sæson. Hans passion og dedikation til den næste generation af talenter, der stræber mod professionel ishockey, gør ham til en uvurderlig ressource for Blue Fox men også for HIK.

  Det er også en fordel, at Peter har tætte relationer med sin barndomskammerat Simon Nielsen samt flere andre i klubben, hvilket kun vil gavne samarbejdet og udviklingen af talenterne i Herning ishockey klub

  Peter vil fortsætte sit værdifulde arbejde med talentudviklingen qua hans plads i HIKs sportsudvalg og sin tilstedeværelse på morgen træninger på klubbens talent og elite klasser, samtidig med at han påtager sig den nye rolle som Sportsdirektør i Blue Fox.

  Peters indsats og engagement vil uden tvivl være med til at forme fremtiden for ishockeyen i Herning

  Vi ønsker Peter Regin stort tillykke med den nye stilling og ser frem til et langvarigt og spændende samarbejde med Peter og Herning Blue Fox.