• 07.03.2024

  HIK indleder samarbejde med Føtex i Herning

  Herning Ishockey Klub kan med gælde annoncere et nyopstartet samarbejde med Føtex i Herning.
  Det er et samarbejde vi er utroligt stolte over at være en del af, og som vi tror på kan være med til at løfte både det sociale og sportslige i klubben.

  Samarbejdet omfatter bl.a.

  Donering af pant
  Når du afleverer din pant i Føtex Hernings flaskeautomat, så kan man vælge at donere sin pant til Herning Ishockey Klub.
  Dvs. panter du for 100 kr., så dobler Føtex dette beløb op, således Herning Ishockey Klub modtager 200 kr.
  https://www.foetex.dk/omtanke/artikler/fra-flaskepant-til-floorball-og-fodbold/

  Bagagerums marked
  2 gange om året får vi lov til at være medarrangør på de bagagerumsmarkeder som Føtex Herning arrangerer i deres parkeringskælder.
  Dels får vi en andel af de solgte salgspladser, og dels får vi mulighed for at sælge pølser, sandwich, kaffe, sodavand mm. i de 4 timer arrangementet varer. Husk at komme forbi og støt arrangementet. https://www.facebook.com/share/LLhE2nEMZZVYeTe4/?mibextid=WC7FNe

  Der skal bruges ca. 6 frivillige til disse arrangementer, som vil blive tilbudt til det hold som er igang med at spare op til deres Canadatur.

  Derudover har Føtex tilkendegivet, at de gerne vil hjælpe til et antal interne arrangementer i klubben.
  Her har de bl.a. allerede hjulpet med mad til vores TAK klasser ifb. med deres morgentræning, mad til socialt arrangement på et af vores U-hold samt mad til et internt sponsor arrangement - og de har ligeledes givet et tilskud til vores kommende All Star camp i uge 32 🙏

  Vi ser frem til at udvikle samarbejdet med Føtex Herning, og håber I vil støtte op omkring de tiltag der allerede er ifb. med ovenstående, samt de tiltag der måtte komme fremover.


  Venlig hilsen

  Bestyrelsen - Herning Ishockey Klub